Blaze, Dünya otelini ölüm tuzağına dönüştürür; Konuklar zıplıyor, alevler binaları yuttuğunda çığlık atıyor | Dünya

rotimi

Member
Markanın zayıf bir kokusu olarak başlayan Dünya, Colkata'nın merkezindeki Mechhuapatti bölgesindeki bir otelde düzinelerce misafir için korku dolu bir geceye dönüştü ve yıkıcı bir yangın çıktı ve bir kadın ve iki çocuk da dahil olmak üzere 15 kişiyi öldürdü.

Blaze, Dünya otelini ölüm tuzağına dönüştürür; Konuklar zıplıyor, alevler yuturken çığlık atıyor

Yangın Salı günü saat 19: 30'da keşfedildi. 20:00 Burrabazar'ın kalabalık çeyreğinde ve 42 odada 88 mahkum ile altı katlı bütçe oteli hızla yuttu.

Birkaç dakika içinde, kalın duman koridorlara yayıldı ve etrafta akan misafirleri göz kamaştırdı ve boğdu.

Murshidabad'dan bir satıcı olan Abdul Karim, “Güç söndüğünde ikinci kattaydım. Kapıyı açtım ve dumanın geldiğini fark ettim. İnsanlar aradı ve koştum. Diğer kapıları çalmaya çalıştım.” Dedi.

Görgü tanıkları panik ve umutsuzluk sahnelerini tanımladı.

Bazı konuklar pencerelerin dışına eğildi ve yardım için çığlık attı.

Annesine göre, bir çocuk aleve kaybolduğunu bildirdi ve bir adam kaçmak için dördüncü kattan atladı ve bacağını kırdı.

On itfaiyeci neredeyse on saat boyunca yangına savaştı ve yangın nihayet Çarşamba sabahı kontrol altına alındı.

Bir yetkili, itfaiyecilerin üst katlardan birkaç kişiyi kurtardığını, ancak birçoğunun kurtarılamadığını söyledi.

Yüksek bir polis, olayda 11 erkek, bir kadın, bir erkek ve bir kız da dahil olmak üzere 15 kişinin öldüğünü doğruladı.

Diğer üç kişi yaralandı ve bazılarının kritik olduğunu söyledi.

Yangının nedenini belirlemek için özel bir muayene ekibi kuruldu.

Yetkili, “Bina mühürlendi. Adli ekibimiz kapsamlı bir şekilde incelenecek.” Dedi.

Mağazalar ve depolarla bir ticaret bölgesi olan Mechuapatti çevresindeki sokaklar, trajedi için örtük tanıklara göre kömürleşmiş eşyalar ve yanmış pencere çerçeveleri olarak Çarşamba sabahı kordon kaldı.

Bu makale, metinde değişiklik yapmadan otomatik bir haber ajansı ile beslenmiştir.