Dünya çifti asla çocukları okula göndermemeye ve buna “zaman kaybı” dememeye karar verir. Bunun yerine, aşağıdakileri yapın | Dağıtım

rotimi

Member
28 Şubat 2025 04:00

Shenaz Treasurywala, üniversiteyi takip eden ve okula gitmeyen çocukların kurnazlığı tarafından “uçurulduklarını” açıkladı.

Çocukların oluşumu hakkında ilginç bir Haber, sosyal medyada bir tartışmayı tetikledi. Shenaz Treasurywala, çocuklarını okula göndermeyen ebeveynleri gösteren klibi yayınladı. Çift ayrıca geleneksel öğrenme tarzını “boşa harcamaya” çağırıyor.

Shenaz Treasurywala, çocukların okula gitmediği Dünya ailesiyle birlikte. (Instagram/@Shenaztreasury)

“Bu, ev okulu ile karıştırılmayan hata adı verilen yeni bir trend. Unchule, yapılandırılmış müfredatsız çocuklar tarafından yönlendirilen bir öğrenme yaklaşımıdır, evde eğitim, geleneksel okula benzer şekilde evde öğretilen belirli bir müfredatı takip eder ”diye yazdı Treasurywala.

Kolkata'da öğrenciyi takip eden ve “çocuklar tarafından ve ne kadar akıllıca havaya uçurulan” böyle bir aileyle tanıştığını da sözlerine ekledi.

Videoda çift, çocuklarının hayatında doğada yürümeyi, seyahat ve oynamayı içeren tipik bir günü anlatıyor. Ebeveynler ayrıca çocuklarını girişimcilere yetiştirdiklerini ve gelecekte kariyerleri hakkında endişelenmeyeceklerini açıklıyorlar.

Videoya göz atın:

Sosyal medya nasıl tepki verdi?

Video insanları görüşlere bıraktı. Bazıları konsept tarafından şaşırırken, diğerleri ebeveynlerle aynı fikirde değildi.

“Okulların amacı sadece konuları öğretmek değil. Bir okul, aynı kafaların çoğunun bir araya geldiği ve etkileşime girdiği bir yerdir ve bu etkileşimde yıllar boyunca yaşam dersleri ve davranışsal gelişme vardır. Okulları tercih etsem de, evde eğitim almaya karşı değilim. Okuldaki disiplin, birçoğunun sadece yaşlandıklarında tanıyabileceği yaşam için çalışıyor ”diye yazdı bir birey.

Bir diğeri ekledi: “Bu saçmalık.” Üçüncüsü yayınlandı: “Cesur Ebeveynler. Sırada Elon burada. “Dördüncü yorum yaptı:” Sadece Ultra -Rich ve ayrıcalıklı “için.

Üniversite kavramı hakkında ne düşünüyorsunuz? Çocukların geleneksel yöntemlerden daha iyi öğrenmelerine yardımcı oluyor mu?

Rec simgesi
Önerilen konular