İşsiz Bengal Okulu'nun 400'den fazla çalışanı Kolkata Yolu'nu bloke ediyor, CM ile izleyicileri çağırıyor | Dünya

rotimi

Member
Kolkata, 400'den fazla kişi, 25.753 öğretim ve sınıf dışı, 3 Nisan'da Yüksek Mahkemeden sonra. Pazartesi günü Güney Dünya'daki Hazra geçişi ve Westbengalen Başbakanı Mamata Banerjee ile bir izleyici sordu.

İşsiz Bengal Okulu'nun 400'den fazla çalışanı Dünya Yolu'nu bloke, CM ile izleyicileri arayın

Trafik, 2016 WBSSC işe alım testinde kalifiye olmalarına rağmen, göstericiler “şımarık” olarak tanımlanma öfkelerini söylediklerinde Asutosh Mukherjee Road-Hazra Road-Hazra'nın yoğun geçişine geldi.

31 Aralık'a kadar mahkemenin direktifine göre restore edilmesini veya en azından çalışmayı talep ettiler, bu da bazı öğretmenlerin devam etmesini mümkün kıldı.

Polis, yaklaşık 1 km uzaklıktaki Kalighat'taki CM'nin resmi konutuna girmelerini engellemeye çalıştığında, göstericiler polisle yudumladı ve caddenin ortasında çömeldi.

Bazıları bekleyen araçlara taşınmaya zorlanırken, diğerleri sokak tarafını çekmeye ikna edildi.

Bir gösterici, caddenin ortasındaki bir kadın, yüksek bir polis memuru ellerini katladıktan ve bir kenara gitmesini istedikten sonra bile karıştırmayı reddetti.

OMR yaprağının fotoğrafını çeken bir başka gösterici, SSC'yi Cooch Behar'daki okullara sunulan “özel olarak şımarık olmayan” adaylar listesinden hariç tutarak “bölünmüş bir oyun” oynamakla suçladı.

“2016'dan önce SSC sınavlarını adil bir şekilde silmemize rağmen, sosyal aşağılama ile karşı karşıyayız,” dedi.

Diyerek şöyle devam etti: “Yüksek Mahkeme, işe alım sürecindeki yolsuzluk nedeniyle, şımarık ve vasıfsız adaylar arasında ayrım yapamayacağını söylediyse, eyalet hükümeti neden bizi izole ediyor?”

Güney 24 Parganas okulunun eski öğretim dışı çalışanı Bipul Jana, “SSC, her bölgedeki ilgili DI ofislerine fark edilmeyen öğretmenlerin listelerini gönderirken, 2016 yılında işimizi hak eden C ve D çalışanlarının C ve D Grup C ve D'sine sahip olmadığı hakkında bir fikir yoktu.

Başbakan tarafından geçici bir ödeneğin duyurulmasını da eleştirdi ve şöyle dedi: ” £C Grubu için aylık 25.000 ödenek ve £D Grubu çalışanları için 31 Aralık'a kadar 20.000 kişi yeterli değil. ”

Birleşik Öğretim ve Eğitim Olmayan İşveren Forumu tarafından düzenlenen abluka, polisin bölgeyi boşaltabilmesi yaklaşık 40 dakika sürdü.

Yüksek Mahkeme, 2016'dan itibaren WBSSC İşe Alım Komitesi'nin tamamını kazıdı ve bu da 25.753 öğretmenin ve öğretim dışı çalışanların çalışmalarını kaybetmesine yol açtı.

Mahkeme daha sonra “parasız” öğretmenlerin 31 Aralık'a kadar devam etmesine izin verdi, ancak bu rahatlama C ve D Grubu çalışanlarına genişletilmedi.

Bu makale, metinde değişiklik yapmadan otomatik bir haber ajansı ile beslenmiştir.