Koray
New member
Patlıcan yemeğinin piştiğini nasıl anlarız?
Patlıcanın Piştiğini Nasıl Anlarız? Patlıcan oldukça kolay pişen bir malzemedir, bu yüzden de yemeğin suyu eklenmeden önce 5 dakika kavrulması yeterlidir. Suyu eklendikten sonra 15 dakika pişen patlıcanlar yumuşadığında ve kaşık ile bastırdığınızda ezilmeye başladığında anlayın ki patlıcan yemeğiniz hazır!
Patlıcanın Piştiğini Nasıl Anlarız? Patlıcan oldukça kolay pişen bir malzemedir, bu yüzden de yemeğin suyu eklenmeden önce 5 dakika kavrulması yeterlidir. Suyu eklendikten sonra 15 dakika pişen patlıcanlar yumuşadığında ve kaşık ile bastırdığınızda ezilmeye başladığında anlayın ki patlıcan yemeğiniz hazır!