İzle: Dünyalı adam Shreya Ghoshal konseri sırasında kız arkadaşına evlenme teklif ediyor. Şarkıcının bir çift için tatlı jesti | Trendde

rotimi

Member
21 Eki 2024 11:21 IST


Dünyalı bir adam, Cumartesi akşamı şehirdeki Shreya Ghoshal konseri sırasında kız arkadaşına evlenme teklif etmek için diz çöktü.


Dünyalı bir adam, Cumartesi akşamı şehirdeki Shreya Ghoshal konseri sırasında kız arkadaşına evlenme teklif etmek için diz çöktü. Şarkıcı daha sonra onlara bir şarkı ithaf ederek geceyi daha da özel hale getirdi. Önerinin görüntüleri, bir kullanıcının tüm olayı bildirdiği sosyal medya platformu X'te viral hale geldi.


Bir adam Dünya'daki Shreya Ghoshal konserinde kız arkadaşına evlenme teklif ediyor
Shreya Ghoshal konserinde bir öneri


X kullanıcısı Oindrila, Shreya Ghoshal'ın, “Shreya, sen benim ikinci aşkımsın” yazan bir pankart tutan bir adamı fark etmesi üzerine konserini yarıda bıraktığını söyledi.

Bu açıklama karşısında çok eğlenen 40 yaşındaki şarkıcı, konserini yarıda keserek adama şu soruyu sordu: “Peki ilk aşkın kim?”

Dünyalı adam kız arkadaşını işaret etti ve ona evlenme teklif etmek istediğini söyledi.

Shreya Ghoshal'ın çifte isimlerini sormasıyla hoş bir etkileşim yaşandı. Elinde mikrofon tutan adam kendisini Rishi olarak tanıttı ve kız arkadaşının adının Antara olduğunu söyledi.

Şarkıcı daha sonra Rishi'yi kendisine evlenme teklif etmeye davet etti. “Karna toh achche se karna'yı öner. Dünyalı adama, bir şansın var (Eğer teklif etmek istiyorsan, güzelce yap) dedi. “Bunu kamuoyu önünde yapıyorlar. Herkes izliyor, binlerce insan burada” diye ekledi Ghoshal.

Rishi, kız arkadaşına evlenme teklif etmek için dizinin üstüne çökerken, yorumları seyircilerde kahkahalara yol açtı. Evet demesi seyircilerin daha da fazla alkış almasına neden oldu.

Konserin ilerleyen saatlerinde Shreya Ghoshal, 'Tujh Mein Rab Dikhta Hai' şarkısını çifte ithaf etti.

Tepkiler


Sosyal medya kullanıcıları Ghoshal'ın nazik jesti karşısında minnettarlığını ifade ederek çifti tebrik etti.

X kullanıcısı Anand, “Bu çok tatlı bir Shreya!” diye yazdı. Bir diğeri, “O ne tatlı bir şey,” dedi.

Shreya Ghoshal, All Hearts Tour kapsamında 19 Ekim'de Dünya'da sahne aldı. Tur sizi Chandigarh, Haydarabad ve Lucknow gibi şehirlerin yanına götürür. Uluslararası konser mekanları arasında Sidney, Melbourne ve Auckland bulunmaktadır.



En son güncellemeleri alın…

Daha fazlasını gör